tirsdag 04.01.2011 www.start.no
Dagbladet.no
Fredag
  
Fredag

 · Hva skjer?
 · Spiseguiden
 · Kinoguiden
 · Kinoprogram

 · Alt om spill
 · Spillblogg
 · 123 spill

 · Sterke meninger
 · Reisetips
 · Alt om sex

 ANMELDELSER
 · DVD
 · Spill

 · Legg inn sted/arr.:
LOGG INN
Brukernavn

Passord

  ·Send oss e-post

Dagbladet.no
Nyheter
Innenriks
Utenriks
Siste 2 døgn
Sport
Spill og vinn
Kultur
Film
Litteratur
Musikk
På din side
Bil og trafikk
Data og teknologi
Reise
Sex, samliv og helse
Økonomi og karriere
Kunnskap
Weblogg
Magasinet
Vin
Uteliv
Robinson & Fredag

Utviklet av:
db medialab

Dagbladet.no » fredag » kinoguiden

Generalen
Buster Keatons mesterverk tilbake på kino. Hvor går filmen?

Flyvende dolker
Kinesisk estetikk og action på sitt ypperste. Hvor går filmen?

Vår, sommer, høst, vinter ... og vår
Koreanske Kim Ki-Duks «Vår, sommer, høst, vinter ... og vår» er den ultimate antitesen til en actionfilm. Her er alt så lavmælt og langsomt at man føler trang til å liste seg barbeint ut av kinomørket etter filmens slutt. Se meg
20-årige Lolita i Agnès Jaouis prisbelønte film «Se meg» er et av de mest helstøpte kvinneportretter jeg har sett på film på svært lenge. Melinda og Melinda
«Melinda and Melinda» er Woody Allens morsomste film på mange år. Det er nesten så man blir lykkelig på den gamle veteranens vegne - han er 69 år og har laget 38 filmer - for han har fortsatt klo. Garden State
Når 26-åringen Andrew «Large» Largeman kommer tilbake til New Jersey, er det ikke bare for å ta farvel med moren. Det er også tid for et endelig oppgjør med far, men uventet nok blir hele Andrews liv snudd opp ned i løpet av de få dagene. Hvor går filmen?

Rosenstrasse
Gripende om et lite kjent drama fra holocausthistorien. Hvor går filmen?

Being Julia
«Being Julia» er på mange måter et one-woman-show. Historien om teaterdivaen Julia Lambert fra 1930-åras West End-arena i London er bygd på Somerset Maughams kortroman «Theatre». Hvor går filmen?

Ungdommens råskap
I «Ungdommens råskap» har dokumentarfilmskaper Margreth Olin fulgt tiendeklassinger fra Hauketo skole i perioden opp mot eksamen, og en av sekvensene beskriver følelsen av å være seksten med hjerteskjærende nøyaktighet. Hvor går filmen?

The Manchurian Candidate
Kan et multinasjonalt selskap «kjøpe» og plassere en marionettefigur som president i USA? Gnistrende thriller med aktualiserte politiske omstendigheter. Hvor går filmen?

Hawaii, Oslo
Endelig kinopremiere for den norske filmen «Hawaii, Oslo» av Erik Poppe. Et dampende hett Oslo-døgn er her portrettert med en temperatur og en energi som ikke ligger mye tilbake for de 30 plussgradene værmeldingen varsler i filmen. Hvor går filmen?

Shrek 2
Første «Shrek»-film ender som kjent med at det grønne trollet får sin prinsesse Fiona og skal leve lykkelig med henne til sine dagers ende. Hvordan kan man så koke i hop en oppfølger uten at den må handle om skilsmisse? Hvor går filmen?

Uno
Multitalentet Aksel Hennie med hardtslående filmdebut. I enkelte perioder i et menneskeliv betyr tilhørighet så mye at man kan søke seg til farlige miljøer bare for å slippe unna angsten for å være alene. Hvor går filmen?

Ikke naken
Vakker kjærlighetsfilm for barn i alle aldrer. Visst er det en barne- og ungdomsfilm, men med universelle problemstillinger som berører alle. Hvor går filmen?

Min misunnelige frisør
Lun, lystig og lett på foten, med velskrevet dialog. Argentinsk tangomusikk smyger seg gjennom hele «Min misunnelige frisør» og skaper en atmosfære som kler Annette Sjursens debutfilm. Hvor går filmen?

National Treasure
Tenk deg Nicolas Cage i rollen som Indiana Jones. Der har du «National Treasure» i et nøtteskall. Monsieur Ibrahim og Koranens blomster
Det er et idyllisert Paris fra tidlig 1960-tall som her presenteres. Monsieur Ibrahim er «araber» fordi han driver nesten døgnåpen dagligvarebutikk. Egentlig er han tyrker og bekjenner seg til sufismen. Rue Bleue er befolket av arbeidere og prostituerte, men her er horene rene, edru, pene og moderlige. Furi og den magiske skogen
Skulle også de aller minste våge seg på kino i jula, er dette definitivt filmen. Helten er den ikke så veldig tapre moldvarpen Furi, som tar seg kraftig sammen når drømmepiken Linda og alle de andre moldvarpene i skogen blir fanget av de skumle menneskene. Finding Neverland
Historien om J.M. Barrie, mannen som i 1904 skapte eventyrfiguren Peter Pan, er preget av gåtefulle trekk. Mark Forsters film om ham, «Finding Neverland», gir ingen ytterlige holdepunkter om hvorfor denne mannen, i likhet med sin eventyrhelt, helst ikke ville bli voksen. Birth
Psykologisk thriller om reinkarnasjon. Hvor går filmen?

Polarekspressen
Vår helt er en liten gutt som har begynt å tvile på om det virkelig er julenissen som kommer med gaver. Hvor går filmen?

Reisen til julestjernen
Restaurert versjon av god, gammel klassiker. Hvor går filmen?

Et lite juleeventyr
Lille Ina mister bamsen på T-banen i Stockholm. Den havner på en kaotisk ferd Sverige rundt, og kanskje vil den komme til rette før jul? Hvor går filmen?

Man on Fire
Denzel Washington som livvakt på hevntokt i til tider suveren action . Hvor går filmen?

Livsfarlig anrop
«Livsfarlig anrop» (heslig tittel) er en thriller som bokstavelig talt vokser med oppgaven, ikke ulikt hovedpersonen Ryan. Spenningen bygges gradvis opp mens bakgrunnen for kidnappingen forklares. Men handlingen skjemmes av banale opplagtheter som bare trekker ut tida, og selv ikke små komiske innslag redder den helt. Hvor går filmen?

Med kamera som trøst
Carl Johan De Geer er en svensk multikunstner med en meget spesiell bakgrunn: Han er oppvokst på et slott i Skåne i en adelsfamilie. På 1960-tallet ble han politisk radikal og tok et oppgjør med sin borgerlige oppvekst. I filmen «Men kamera som trøst» forteller han om sin private klassekamp. Hvor går filmen?

Mathieu og korguttene
«Mathieu og korguttene» er så inntagende og velspilt at man fristes til å glemme at historien er en eneste lang klisjé. Slemme-skolegutter-frelses-av-snill-lærer-sjablongen, tilsatt litt vakker musikk, er som kjent meget publikumsvennlig. Hvor går filmen?

Populærmusikk fra Vittula
Morsomme, men fragmentariske glimt, fra en kjær oppvekstroman. Hvor går filmen?

Gåten Jason Bourne
Etter alle CIAs store og velkjente glipp på virkelighetens etterretningsfront, må det være en lise for agentene å se en fantasiskikkelse som Jason Bourne. Dødelig effektiv og alltid et hestehode foran alle. Hvor går filmen?

Salto, salmiakk og kaffe
Komedie med melodrama og mye klassisk bygdedesperasjon. Vi flyr for lite og vasker for mye, sier en klok, gammel dame i Mona Hoels nye film «Salto, salmiakk og kaffe». Og på ett punkt i filmen lar Hoel «halve» Lillestrøm hoppe på trampoline. Hvor går filmen?

Evig solskinn i et plettfritt sinn
Finurlig film om flukten fra hukommelsen. Kaufman og Gondrys dykk ned i bevissthetslagene er fascinerende fabulering, og faktisk også filmatisk vellykket. Men resultatet fokuserer mer på teknikk enn på følelser. Kjærlighetshistorien forsvinner med badevannet. Hvor går filmen?

En kärlekshistoria
Nyutsendelse av Roy Anderssons svenske klassiker med god holdbarhet. Handler om de første erfaringene rundt forelskelse og kjæresteforhold. Hvor går filmen?

The Phantom of the Opera
Klar for en overdose av kandelabere, pauker, basuner, fløyel, pudder, røyk og damp ... og melisglasur? Andrew Lloyd Webbers «The Phantom of the Opera» har meldt flytting fra scene til filmlerret i all sin velde. Det er som om byggverket segner under egen vekt. Stor ståhai
«Stor ståhai» er en slags animert versjon av «Gudfaren», hvor haiene er blodtørstige og altetende gangstere. Oceans's Twelve
En typisk oppfølger som prøver å kare seg i land på sjarm og humor. Blir det (som rykter allerede sier) en film nummer tre, bør noen huske på å lage et skikkelig plott. Hvor går filmen?

Wicker Park
En mobiltelefon ville løst alle forviklingene i denne filmen som helt og holdent er basert på at folk ikke får de beskjedene de skal ha. Hvor går filmen?

Alexander
En film om Aleksander den store fortjener et tre timers buldrende erobrertokt, men Stones Aleksander blir aldri stor. Han blir bare sær. Hvor går filmen?

Anchorman
«Anchorman» er tidfestet til 1970-tallet, den gangen barte-TV var tingen og bare menn kunne presentere TV-nyhetene. Ferrell spiller ankermannen Ron Burgundy i San Diegos ledende lokalkanal. Både han og teamet hans av værmann, sportsreporter og nyhetsgraver ser ut som kloninger av Hammelow-Berg og Flatland. Det knitrer i terylenebukser og oser av Brut. Hvor går filmen?

Bridget Jones: På randen
Hjelpeløs, plump og uappetittlig: Oppfølgeren til « Bridget Jones' dagbok » har fått et snev av freak show over seg. Hvor går filmen?

Dagboken
«Dagboken» er spekket med ingredienser som kunne gjort den til en storslagen kjærlighetsfilm. Det gnistrer innimellom av god kjemi mellom de unge skuespillerne. Mellom de eldre blir sentimentaliteten så tung at hele historien blir seig og klissete. Hvor går filmen?

Open Water
Chris Kentis' haifilm er en lavbudsjettsaffære, filmet med videokamera og uten spesielle effekter. Haiene er med andre ord ekte. Skrekkfilm med autentisk preg, mer ekkel enn nifs. Hvor går filmen?

Jorden rundt på 80 dager
Ny, men ikke helt vellykket, versjon av klassiker. Hvor går filmen?

Wimbledon
Tradisjonell romantisk komedie fra tennisbanen. Hvor går filmen?

Hvem skal hjem med Anne?
Irske feler og fløyter, trampende føtter, brede dialekter og mørkt øl - filmen «Hvem skal hjem med Anne?» kunne vært laget av det statlige irske turistkontoret. John Irvin har smurt tykke lag med feelgood-effekter på en søt, men tynn story. Hvor går filmen?

Jersey Girl
Småsøt familiefilm om å være den du er. Ben Affleck er ingen stor skuespiller, og filmen skjemmes av emosjonelle close-ups . Han er sørgende (bevre), overrasket (gisp!) og sint (grrr!). Det blir rett og slett litt lite troverdig i lengden. Hvor går filmen?

Laws of Attraction
Straks man ser at en film innledes med gule drosjer som flyter nedover Manhattans avenyer, skjønner man at det dreier seg om en romantisk komedie. Dessverre er resten av Peter Howitts «Laws of Attraction» omtrent like forutsigbar. Hvor går filmen?

Gråtass - Hemmeligheten på gården
Barnefilm med litt for pratsom inngang. Heldigvis kan filmskaperne sin «Machiavelli for Kids», sånn at skurkene begynner å slåss innbyrdes, og da utmanøvrerer den lille grå hele banden. Litt treig inngang, ellers bondsk og uskyldig. Hvor går filmen?

Pusur
Kul katt som er blitt litt for pysete. Denne barnevennlige utgaven av Pusur mangler klør. Hvor går filmen?

The Village
Den indiskfødte regissøren M. Night Shyamalan spiller i «The Village» på folks angst for fremmedhet og tendens til å utstøte «de andre» med udefinerbare trusler og rykter. Ideen er god, men filmen blir aldri skikkelig skummel, selv om skogen er mørk og tett og tilsynelatende full av monstre. Hvor går filmen?

White Chicks
Krampaktig forvandlingskomedie med Wayans-brødrene, der svarte gutter blir hvite jenter. Saw
En ung mann våkner i et badekar fullt av vann, og oppdager at foten hans er lenket fast til et rør. Han oppdager også at han ikke er alene, når lyset kommer på står en mann i andre enden av rommet, også han fastlenket. Eneste måte ut av lenkene er hvis den ene dreper den andre. Velkommen til en blodig B-film. Kjærlighet i New York
Filmen forsøker så iherdig å lokke fram en tåre at den skvulper over av vått kliss. Hvor går filmen?

«Prinsesse på prøve 2: Kongelige forviklinger»
Egentlig går det ikke an å beskrive hvor meningsløs «Prinsesse på prøve 2» er. Man trenger ikke være republikaner for å synes det.

Og ellers:


Dårlig oppdragelse
Fahrenheit 9/11
The Good, The Bad & The Ugly
Lars von Triers fem benspænd
Lost in Translation
Ringenes Herre: Atter en Konge
Jeg er ikke redd
Oppdrag Nemo
Dirty Pretty Things
City of God
The Hours
Chicago
Trollmannen fra Oz
I dødvinkelen
Tosca
Amadeus - Director's Cut
Mannen uten minne
Vektløs
Traffic
Sanger fra andre etasje
Den eneste
Italiensk for begynnere
Shrek
Den fabelaktige Amélie fra Montmartre
Apokalypse nå! Redux
Monsterbedriften
Gosford Park
Monster's Ball


Tilbake
Oasen
Et besværlig kyss
Metallica: Some Kind of Monster
Alt for Egil
Tiden etter Otar
Whisky
Terminalen
Harry Potter og fangen fra Azkaban
Carandiru
Osama
Kill Bill Volume 2
Starsky & Hutch
Zatoichi
Pike med perleøredobb
Hidalgo
Young Adam
The Beautiful Country
Tradra - I går ble jeg tater
Balzac og den lille kinesiske syersken
House of Sand and Fog
Monster
21 gram
Når du minst venter det
Intermission
«Les Triplettes de Belleville»
Shattered Glass
In America
The Station Agent
Bare Bea
Den siste samurai
American Splendor
Seabiscuit
Whale Rider
Kall meg bare Aksel
Reconstruction
Historias Minimas
Mannen fra toget
Dogville
Kvinnen i mitt liv
Arven
Swimming Pool
Kill Bill: Volume 1
Fia og klovnene
Intolerable Cruelty
Kalenderpikene
Alien - The Director's Cut
Mystic River
Strandet i Irak
Sammen med deg
Love Actually
Master and Commander: The Far Side of the World
«Sommerfugl»
Only the strong survive
Lille Mann, Disa og de tre Bukkene Bruse
Lara Croft: Tomb Raider - Livets Vugge
Kula
Hundedager
Fugler i flukt
Chihiro og heksene
Agent Cody Banks
Irreversibel
Elina - som om jeg ikke fantes
Pistolen som forsvant
Wilbur
Dark Blue
Gjøken
Standing In The Shadows Of Motown
The Quiet American
Gutten som ville være bjørn
Kopps
Punch-Drunk Love
Solaris
Hva angår Schmidt
Catch Me If You Can
Morvern Callar
28 dager senere
Alt eller ingenting
The Warrior - den som lever ved sverd
Olsenbanden Jr. går under vann
Ni dronninger
Sønnen
Chihiro og heksene
Anolit
Gangs of New York
Salmer fra kjøkkenet
Elsker deg for evig
Gud Griper inn
Ringenes Herre: To tårn
One Hour Photo
Diktatoren
Rabbit-Proof Fence
Kaos
Tiden er ute
Velkommen hjem
Bak solen
Vingar av glas
Nada +
Alle elsker Alice
Simone
Himmelfall
Kissing Jessica Stein
Lilja 4-ever
Kroppen min
Snakk til henne
Lagaan - Once Upon a Time in India
En svale gjør en sommer
Insomnia
24 Hour Party People
Gledens hus
Memento
Den beste sommeren
De andres smak
Elskede kjøtere
Amatørene
Heftig og begeistret
Requiem for a dream
Bridget Jones' dagbok
Mirakel
Girlfight
Uneasy Riders
You Can Count On Me
Øyenstikker
Mistanken
A.I. Kunstig Intelligens
Harry, en venn som vil deg vel
Hedwig And The Angry Inch
Kandidaten
En reise til Kandahar
Ringenes herre: Ringens brorskap
Det nye landet
Brød og tulipaner
Slogans
Yi Yi - Familiedrømmer
Sønnens rom
Ghost World
Ingenmannsland
Glasskår
Alt om min far
The Others
En tid for fulle hester
Et vakkert sinn
From Hell
The Royal Tenenbaums
Black Hawk Down
Mulholland Drive
Bully
E.T.
Sexy Beast
Siste runde
Ali Zaoua
Folk flest bor i Kina
Krigeren og keiserinnen


Kanonball: En film med baller
Fire nyanser av brunt
I, Robot
Mean Girls
Burning in the Wind
Q-gjengen
Blindgjengerne
Troja
The Day After Tomorrow
The Cooler
Operasjon Mjau
School of Rock
Runaway Jury
Øye for kjærlighet
Klokken fem om ettermiddagen
Historien om den gråtende kamel
Trusselen
Big Fish
Småspioner i 3-D
Smala Sussie
Cold Mountain
I sin datters hus
Å være og å ha - en hyllest til livet
Mitt liv uten meg
Hva sier man til en kvinne?
Elsk meg om du tør!
Olsenbanden jr. på rocker'n
The Dreamers
Mamma, pappa, barn
Open Range
Mannen som elsket Haugesund
På hau' i havet
Skapet
Anything Else
Solino
Freaky Friday
Et lite juleeventyr
Byen er stille
Elephant
Thirteen
The Italian Job
Lille frk. Norge
10 + 2: De hemmelige tallene
Mors Elling
Barbarenes invasjon
Å kjenne sannheten
Gunnar Goes Comfortable
Helt plutselig
Sekretæren
Le Divorce
Once Upon a Time in Mexico
Hollywood Homicide
Bokhandleren
Ondskapen
Commandante
En gutt som Hodder
Dårekisten
Charlies Angels: Full Throttle
Bruce Almighty
Alt en jente kan ønske seg
Cowboy Bebop
My Little Eye
Terapi for korte lunter
Phone Booth
Hevnen i Darkness Falls
Adaptation
Napoleons nye klær
Første oppdrag
P.O.V.
Confessions of a Dangerous Mind
Okay
X-Men 2
Spider
Magdalenesøstrene
Piedras - føtter til begjær
Ludovic - verdens beste bamse
Johnny English
11.september
Havet
Hero
Den ville familien Thornberry
25th Hour
Magisk møte på Manhattan
The Kid Stays In The Picture
Sunshine State
Småspioner 2
Auto Focus
7. himmel
The Ring
Villmark
Two Weeks Notice
Jonny Vang
Far From Heaven
Jungelboken 2
Bowling For Columbine
8 Mile
Hvem er Earnest?
Frida
Tom & Thomas
Sjørøverplaneten
Hjem, kjære hjem
Pelle Politibil
Begravelse med utsikt
Julenissen
Ubeseiret
Sex & Lucia
John Q
Happy Times Hotel
Han elsker meg...han elsker meg ikke
Pauline og Paulette
På kollisjonskurs
Mitt store fete greske bryllup
K-19
Dirigentens valg
Gubben i graven bredvid
Skru'n som Beckham
Veien til fortapelse
Karlsson på taket
Atanarjuat - han som løper
Super 8 Stories
Stuart Little 2
Portrett av Gud
Hvem var Jason Bourne?
Smilet i øyet
Minority Report
Fast Food Fast Women
Sansenes rike
Elling
Snikende tiger, skjult drage
Sjokolade
Jalla! Jalla!
Eva og Adam
One night at McCool's
Evolution
I juli
Flyvende farmor
Familiehemmeligheter
Det finnes bare en Jimmy Grimble
America's Sweethearts
Som hund og katt
Bryllupet
Final Fantasy
Animal Farm
About Adam
Samlerne og jeg
Når mennene kommer hjem
Vengo - flamenco i blodet
Moulin Rouge
Osmosis Jones
Fortapt og forelsket
Lovlig blond
Småspioner
The Score
Ulvenes klan
Don't Say a Word
Under sanden
Ung, vakker og begavet
Pianolærerinnen
Training Day
The Fast And The Furious
Harry Potter og de vises stein
Bandits
Reisen til Julestjernen
Shallow Hal
Tsatsiki 2 - venner for alltid
Monsoon Wedding
Stardom
Spy Game
Livvaktene
Jeepers Creepers
Benken
Human Nature
Å seile sin egen sjø
Kuppet
K-Pax
Hjerter i Atlantis
The Deep End
Ocean's Eleven
Rat Race
Sprengeren
Berømt - nå!
I soverommet
The Believer
Tyven Tyven
Iris
Istid
Dinner Rush
Metropolis
The Man Who Wasn't There
The Majestic
Kjent fra TV
Og mora di også
Panic Room
Gaudi Afternoon
The Iron Ladies
Spider Man
Midt imellom
Unfaithful
Djevelens Ryggrad
Greven av Monte Christo
Gutter er gutter
Murder by Numbers
Klatretyven


Thunderbirds
Sylvia
The Fighting Temptations
Gothika
Beyond Borders
Secret Window
Honey
Taking Lives
Ulvetid
Hun, han & henne
50 First Dates
Suite Habana
Peter Pan
Den som frykter ulven
Out of Time
Dusinet fullt
Mandager i solen
Spøkelseshuset
Bortført
Min bror bjørnen
Mona Lisa Smile
Den syngende detektiv
Stuck on you
Din japanske kollega
Looney Tunes: Back in Action
Sinbad - legenden på de sju hav
Nói Albinói
Matrix Revolutions
Guttene fra St. Judes
In The Cut
The Shape of Things
The Human Stain
En julefortelling
Lovlig Blond 2
Identity
2 Fast 2 Furious
Shanghai Knights
The Matrix Reloaded
Hvordan bli dumpet på 10 dager
I's All About Love
Dreamcatcher
Skagerrak
Big Shot's Funeral
Welcome To Collinwood
The Weight of Water
Ulvesommer
Gamle menn i nye biler
The Rules of Attraction
Jet Lag
Harry Potter og mysteriekammeret
Anam
Ali G
Eventyr i Alaska
Den røde drage
Klassefesten
Crush
Signs
Hollywood Ending
Små ulykker
Musikk for bryllup og begravelser
8 kvinner
Heaven
Antitrust
Say It Isn't So
Fanget i mørket
Mumien vender tilbake
Meksikaneren
Gubben og katten 2
Better than sex
Dr. Dolittle 2
Jurassic Park III
Driven
Hemmeligheten
Pearl Harbor
Lara Croft: Tomb Raider
Wild About Harry
Ørkenens Juvel
Blow
Det største i verden
State And Main
Så hvit som en snø
Swordfish
Barn av storken
Svanens trompet
A Knight's Tale
Late Night Shopping
Baby Boy
Cecil B. DeMented
Ukjent kode
Crazy/Beautiful
Rock Star
100 Girls
Joy Ride
Zoolander
Mennene i mitt liv
Serendipity
Bak fiendens linjer
Domestic Disturbance
The Shipping News
Jeg er Dina
Eksperimentet
Storytelling
Beck - Det siste vitnet
Syndere i sommersol
Kate & Leopold
Showtime
The Curse Of The Jade Scorpion
Mitt liv som hus
Bella Martha
The Scorpion King
Charlotte Gray
Blade II
Hart's War
Det absolutte mareritt
Men in Black II
Series 7
Yamakas


Walking Tall
Riddicks krøniker
Against the Ropes
To tøffe typer
Agent Cody Banks 2: Oppdrag London
Van Helsing
Mitt navn er Radio
The Passion Of The Christ
Katten
Timeline
Welcome to the Jungle
Og så kom Polly
Paycheck
Motorsagmassakren
Ned Kelly
Uptown Girls
Scary Movie 3
The Medallion
Lizzie McGuire - stjerne for en dag
Ken Park
Just Married
National Security
Svidd neger
The Hunted
Historien om David Gale
Daredevil
Jackass - The Movie
Et virkelig menneske
I Spy
Die Another Day
Swimfan
The Four Feathers
Full Frontal
Ildens herskere
Blodspor
The Safety of Objects
XXX
Enough
Mr. Deeds
High Crimes
Lilo & Stitch
The Powerpuff Girls Movie
Austin Powers in Goldmember - Mannen med det gyldne lem
Bad Company
Heartbreakers
The Watcher
Sweet November
De røde elvene
Miss Undercover
Pokémon 3
Dykkerne
En mann for sitt dyr
Planet of The Apes
Get Over It
Scary Movie 2
Ikingut
Kiss of The Dragon
Atlantis _ en forsvunnen verden
American Pie 2
Kaptein Corellis mandolin
The Anniversary Party
Glitter
Dungeons & Dragons
Prinsesse på prøve
Send mer snop
Vanilla Sky
The One
Not Another Teen Movie
Asterix og Obelix: Oppdrag Cleopatra
Crossroads
Peter Pan - Tilbake til Drømmeland
Heftig & begeistret - På sangens vinger
Time Machine
The Last Castle
I Am Sam
We Were Soldiers
13 Ghosts
Collateral Damage
The Musketeer
Resident Evil
Star Wars pisode II: Klonene angriper
Mortal Transfer
Clockstoppers
Battle Royal
Scooby Doo
Windtalkers
The Sweetest Thing


Resident Evil: Apocalypse
The Prince & Me
Falske spor
Underworld
Trapped
Exit Wounds
Crocodile Dundee i Los Angeles
Rush Hour 2
51st State
Jay and Silent Bob Strikes Back


Kryss først hva, så hvor og til slutt klikk dato
1. hva 2. hvor 3. når
Festival
Filmklubb
Klubb
Konsert
Litteratur
Teater
Alt som skjer
Oslo
Bergen
Trondheim
Tromsø
Stavanger
Hele landet
forrige måned mars 2017 neste måned
uke man tirs ons tors fre lør søn
09     1 2 3 4 5
10 6 7 8 9 10 11 12
11 13 14 15 16 17 18 19
12 20 21 22 23 24 25 26
13 27 28 29 30 31    


hva skjer? robinson & fredag kinoguiden kinoprogram dvd spill

arrangement utested by artikler

Kjøp kinobilletten her!

 

Fatal error: Call to undefined function: phpads_attr() in /www/dagbladet/www.dagbladet.no/inc/PHPads/fredag-splash.php on line 3